Enxampat al Pas amb una desena d’embolcalls de cocaïna i una balança

La policia continua l’afronta hivernal per intentar frenar el consum i el tràfic d’estupefaents especialment entorn a zones d’oci nocturn i juvenil

Embolcalls de cocaïna d'un cas que no té res a veure.
Embolcalls de cocaïna d'un cas que no té res a veure. arxiu

Com aquell qui diu per casualitat, la nit de dimarts una patrulla de policia hauria ‘caçat’ un jove ja amb antecedents per qüestions relacionades amb estupefaents que tornaria a estar ‘carregat’ i en disposició, sempre presumptament, de mercadejar amb droga. En concret, amb cocaïna. Segons testimonis coneixedors de l’arrest, al jove se li haurien trobat prop d’una desena d’embolcalls preparats per a la seva venda. En l’escorcoll que s’ha fet posteriorment a la detenció s’hauria trobat una balança. L’arrest s’hauria donat al Pas de la Casa.

La policia, tant els especialistes en la lluita contra les drogues, com les patrulles, estan intensificant aquestes darreres setmanes la vigilància en punts que poden ser sensibles i proclius per al consum i el tràfic de drogues. Com cada hivern quan hi ha activitat d’oci, també es detecten molts moviments sospitosos susceptibles d’estar relacionats amb la compra-venda d’estupefaents. Encara que no han transcendit grans detalls, aquest del Pas de la Casa en seria un cas.

Una ratlla de cocaïna.

Relacionat

Degoteig de detencions de turistes per consumir droga

Tot i ser jove -no arriba a la trentena-, l’home detingut ja tindria un historial relativament rellevant. Els ‘pollos’ -així es denominen en l’argot del mercat de la droga els embolcalls- que se li han trobat -solen contenir al tomb d’un gram de cocaïna cadascun-, amb la disposició que presentaven, més la balança, fan pensar als especialistes que el jove es dedicava indubtablement a la venda de droga.

Després de l’arrest s’hauria practicat com a mínim un escorcoll al domicili de l’implicat i s’haurien pres declaracions a suposats clients del detingut. No ha transcendit si aquests han reconegut haver comprat droga a l’arrestat. Sí que les fonts han indicat que no hi hauria hagut cap més detenció practicada en relació amb aquest cas.

Comentaris (1)

Trending