Degoteig de detencions de turistes per consumir droga

Una parella va ser arrestada a la frontera hispano-andorrana accedint al Principat amb èxtasi i tres persones més han estat enxampats aquesta matinada al Pas de la Casa esnifant cocaïna

Una ratlla de cocaïna.
Una ratlla de cocaïna. arxiu

L’hivern, si és mínimament normal com ho hauria de ser aquest, és prolífic en detencions per combatre el consum i el tràfic d’estupefaents. L’arribada de nombrós turisme, en bona part jove i amb fam ociosa que porta a relacionar-se amb certs productes per fer més ‘agradable’ les jornades a la neu, ho facilita. Les dues darreres matinades hi ha hagut un degoteig de detencions de turistes en relació amb droga.

La matinada de dilluns es va arrestar una parella que accedia amb vehicle al Principat per la frontera del riu Runer. Es tractava d’un home de nacionalitat italiana i 26 anys i una noia espanyola de 24 anys. Al cotxe s’hi va localitzar una petita quantitat d’èxtasi. Van quedar els dos arrestats.

Aquesta darrera matinada, prop de les 3, han estat detinguts al Pas de la Casa tres turistes francesos que estaven allotjats a la localitat encampadana i que els agents els van enxampar quan just estaven consumint una ratlla de cocaïna. Més enllà de la ratlla en qüestió, se’ls va comissar una petitíssima quantitat més -no arribava al gram- de la mateixa droga. Es tracta d’homes de 23, 26 i 29 anys.

Comentaris (5)

Trending