Enxampat un motorista andorrà circulant a més del doble del permès a prop de Ponts

Resident de 49 anys, viatjava aquest dissabte per la carretera C-14, al terme municipal d’Oliola, a 187 quilòmetres l’hora en un tram on com a molt s’havia d’anar a 90

El motorista enxampat a la C-14, dissabte.
El motorista enxampat a la C-14, dissabte. MOSSOS D'ESQUADRA

Els mossos d’esquadra han denunciat penalment un motorista resident al Principat per circular a 187 km/h per la C-14 a la Noguera, a prop de Ponts, en un tram de carretera pel qual havia d’haver anat, a tot estirar, a 90 km/h. L’home, de 49 anys, s’haurà de presentar ben aviat davant el jutjat de Balaguer i molt probablement li serà retirat el carnet durant uns mesos alhora que se li imposarà una multa de més de 500 euros.

Els fets van succeir el passat dissabte, 15 de juliol, durant un control preventiu de velocitat que s’havia muntat al quilòmetre 121 de la C-14, al terme municipal d'Oliola (Noguera). Passades les 10 del matí es va detectar una motocicleta que circulava a 187 km/h, en un tram limitat a 90 km/h. Per tant, més que doblava el màxim permès.

Inicialment, no es va aconseguir aturar la motocicleta però es va informar d’aquesta incidència als efectius de la Regió Policial Alt Pirineu i Aran. Finalment, una dotació de trànsit del Pirineu va aconseguir aturar-la a la carretera N-260, a  la Seu d’Urgell. Al conductor se’l va denunciar -en cap cas se’l va detenir- com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. El denunciat, com s’ha dit, haurà de presentar-se quan sigui requerit davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Comentaris (14)

Trending