Enxampat intentant entrar a l’Snowrow amb una navalla de més de deu centímetres

El jove, de 22 anys, també portava a sobre tres grams de cocaïna, una substància que, amb altres, ha provocat fins a sis detencions més les darreres hores

Efectius de policia controlant el recinte de l'Snowrow.
Efectius de policia controlant el recinte de l'Snowrow. CPA

El dispositiu policial desplegat per controlar la seguretat a l’Snowrow ha permès aquest dijous detenir un jove al qual es va trobar amb una navalla de més de deu centímetres de longitud. El noi afronta ara càrrecs per un delicte contra la seguretat col·lectiva. També duia a sobre cocaïna. A banda, aquestes darreres hores s’han controlat fins a sis persones amb substàncies estupefaents, que se sumen a les set que, com va avançar Altaveu, es van enxampar entre dimecres i dijous. De fet, des del cos s’espera els pròxims dies un degoteig d’aquestes actuacions.

Cal recordar que la policia ha fet un dispositiu especial, en coordinació amb l’organització, per garantir la seguretat en l’esdeveniment musical que espera fins a 8.000 persones aquesta nit i la de dissabte. Efectius del mateix han interceptat aquest dijous un home de 22 anys, no resident, que es trobava a la zona d’accés del festival. Se’l va escorcollar i se li va localitzar una navalla. Aquesta, de tipus papallona, tenia una fulla de 10,5 centímetres.

Agents de policia (GSMO) fent control preventiu a Grau Roig.

Relacionat

Degoteig de turistes detinguts amb droga a la motxilla

Per tant, una arma de port il·lícit per la perillositat que pot representar per a altres persones. Així doncs, es va procedir a la detenció de l’individu, que afronta càrrecs per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva. A banda, també duia a sobre tres grams de cocaïna. En conseqüència, també haurà de respondre per un delicte contra la salut pública.

De fet, bona part de les intervencions policials dels darrers dies estan vinculades, justament, al consum de substàncies estupefaents. En total, tretze, set ja avançades per Altaveu i sis més entre aquest dijous a la tarda i la matinada de divendres. A banda de cocaïna també s’ha interceptat persones amb èxtasi o metamfetamina.

Des del cos d’ordre s’espera que aquest degoteig de detencions es mantingui al llarg d’aquest cap de setmana. Justament, un dels motius del desplegament és evitar que gent que porti substàncies estupefaents les introdueixi, encara que sigui per consum propi, dins del recinte del festival.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending