Degoteig de turistes detinguts amb droga a la motxilla

Aquests darrers dies s’han intensificat els controls vinculats a la celebració a Grau Roig del denominat ‘Snowrow’

Agents de policia (GSMO) fent control preventiu a Grau Roig.
Agents de policia (GSMO) fent control preventiu a Grau Roig. POLICIA D'ANDORRA

El degoteig de detencions relacionades amb la introducció de droga per les fronteres del país és constant. Les darreres hores s’han detingut, com a mínim, set turistes que accedien al país, especialment pel Pas de la Casa, però també pel cantó espanyol. Els agents de policia han comissat diverses quantitats de distints estupefaents.

Els funcionaris de policia, en el marc d’un operatiu especial, han intensificat els darrers dies i ho faran encara durant tot el cap de setmana, els controls fronterers especialment orientats a la localització de droga i, també, s’està fent un treball preventiu al tomb de l’indret on estan ubicades les carpes del denominat ‘Snowrow’, festival de música techno-pop i d’altres tipologies de base electrònica. Més enllà del combat dels estupefaents, l’operatiu policial també pretén evitar aldarulls atès que el festival en concret ha fet el ple, amb 8.000 entrades venudes.

En les darreres hores -a cavall de dimecres al vespre i aquest dijous. s’han recuperat, almenys, a partir de set detencions en tres controls diferents, sis pastilles d’èxtasi, vint grams de marihuana, tres grams de cocaïna i 3,5 grams de MDMA. Per sort o per desgràcia, la previsió és que hi vagi havent moltes més detencions d’aquestes característiques durant els propers dies. Moltes dels assistents al festival citat arriben al país en busos.

Comentaris (10)

Trending