Envesteix mobiliari urbà a Mitjavila i acaba detingut per possessió de cocaïna

L’arrestat és un home amb diversos antecedents, especialment lligats a trastorns de la salut mental vinculats amb les addiccions

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

Feia dies que causava desordres públics. De poc abast, tot sia dit de passada. Però prou notables per molestar alguns vianants o ferir sensibilitats. El darrer d’aquests incidents, dimecres a la part baixa de l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella, li va acabar comportant la detenció. Però no pas per l’alteració de l’ordre si no per la possessió de cocaïna.

I és que quan els agents de policia el van aturar, colpejant mobiliari urbà com havia fet dies abans, l’home, d’una trentena llarga d’anys, presentava alteracions que podien ser compatibles amb el consum d’estupefaents. Conseqüentment se li va fer un escorcoll i se li va trobar una petita porció de cocaïna, amb la qual cosa va ser detingut per aquesta circumstància.

La detenció es va dur a terme dimecres passades les 11 de la nit. I la droga estava en un tub que portava a sobre l’home, de 36 anys. Un tub ja específic per dur droga. Una vegada controlat, se’l va traslladar a l’hospital per l’agressivitat que presentava. I allí es va poder constatar que, efectivament, havia consumit droga.

L’home, resident nacional, no és el primer cop que ha de ser controlat per la policia. Detingut, fins i tot. Per exemple com aquella vigília de Nadal que passejava amb una pistola simulada per l’avinguda Prat de la Creu i altres punts de la capital. De fet, ha estat en més d’una ocasió ingressat a salut mental, pels trastorns que pateix, molts d’ells vinculats a les seves addiccions.

Comentaris (3)

Trending