Ensurt al vial d’Encamp per un cotxe incendiat a l’entrada d’una benzinera

Els bombers han desplaçat una dotació per certificar que les tasques d'extinció, efectuades pels integrants de l'estació de servei, han estat correctes i que ja no hi havia cap perill que revifés el foc

Comentaris

Sortidors a una benzinera del país.
Sortidors a una benzinera del país. ARXIU

Danys materials, però també un bon ensurt. Això és el que s’han endut els de l’estació de servei del vial d’Encamp quan a primera hora de la tarda han hagut d’actuar per extingir les flames d’un cotxe a l’entrada de les instal·lacions i que els bombers han certificat que estava apagat.

Eren al voltant de les 13.45 quan el cos de bombers han estat requerits per un incendi d'un vehicle a tocar d'una benzinera. La ràpida intervenció dels treballadors de l'estació de servei han evitat mals majors, tot i que no han pogut evitar els danys materials en el cotxe incendiat.

De fet, com han puntualitzat des del cos de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament, només han desplaçat un vehicle de la caserna de Canillo per certificar que s’havien apagat correctament les flames i no quedava cap punt calent que les pogués fer revifar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending