Ensurt a la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria per un vehicle desfrenat

El cotxe ha recorregut un tram del carrer de Casa Comuna fins topar amb la bústia de correus espanyols de la plaça de la Germandat

Comentaris

Un agent comunal observa el vehicle sinistrat.
Un agent comunal observa el vehicle sinistrat. Altaveu

Un vehicle desfrenat ha provocat un gran ensurt aquest diumenge a la tarda a la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria. Quan passaven deu minuts de les cinc de la tarda, el vehicle que estava aparcat al carrer de Casa Comuna, just a l'entrada del Museu del Tabac s'ha desfrenat i ha iniciat el seu descens creuant l'avinguda Verge de Canòlich i impactant contra la bustia de correus espanyols que hi ha a tocar de la plaça de la Germandat.

Sortosament, tot i l'alta afluència de gent que hi havia en aquells moments a la Vila Medieval, no hi ha hagut cap ferit. La ràpida actuació de dos agents de circulació comunals veient l'arribada del cotxe i apartant a la gent ha evitat que es produïssin danys personals. El vehicle ha patit danys a la part davantera. El soroll de l'impacte ha fet que s'aplegués molta gent a la zona mentre els agents comunals intentavan localitzar el conductor. Durant el seu recorregut el vehicle ha arrossegat els cons que hi havia al carrer de Casa Comuna. A conseqüència del xoc hi ha hagut un vessament d'oli a la calçada.

WhatsApp Image 2021 09 26 at 17.40.52
Un operari neteja la zona de l'accident
 

 

Comentaris

Trending