Ensurt a les Salines per la caiguda a la carretera de blocs de gel

S’ha fragmentat una paret glaçada que hi ha a tocar de la CG-3 i sortosament no ha causat anys; el servei de circulació d’Ordino se n’ha fet càrrec

Blocs de gel escampats pel mig de la carretera.
Blocs de gel escampats pel mig de la carretera.

La fragmentació d’una paret glaçada -producte de les temperatures que han anat a l’alça aquests dies- en un mur de contenció que hi ha a tocar la carretera CG-3 a l’altura de les Salines, a Ordino, ha provocat un bon ensurt aquesta tarda. Sortosament, tot i que diversos blocs de gel han anat a parar al mig de la carretera, no han causat danys.

Els fragments de gel s’han despenjat sobre les 6 de la tarda. Alguns dels blocs han caigut d’una alçada d’entre 15 i 20 metres, amb la qual cosa l’impacte que han generat, especialment si haguessin enxampat algun vehicle, hauria estat més que notable. Integrants del servei de circulació del comú d’Ordino s’han fet càrrec de la situació i en poca estona s’ha tornat a la normalitat.

No obstant, es farà la comunicació pertinent als responsables estatals de la conservació de carreteres perquè extremin la vigilància en aquell punt i adoptin mesures si escau per evitar un nou ensurt.

Comentaris (1)

Trending