Ensurt per un foc a les obres del viaducte del carrer doctor Vilanova

L’incendi, controlat ràpidament per operaris dels treballs i el cos de bombers, ha generat una intensa fumera que ha estat visible a la zona

Fum al viaducte del carrer doctor Vilanova
Fum al viaducte del carrer doctor Vilanova

Ensurt a les obres de consolidació que s’estan fent al viaducte del carrer doctor Vilanova. Un incendi que s’ha originat durant els treballs, iniciats ara fa unes setmanes, ha provocat una considerable fumera ben visible a l’entorn, sobretot a la plaça del Poble. Els bombers han trigat uns 40 minuts a apagar el foc, que ha generat una certa alarma entre els veïns i persones que es troben prop del lloc.

El foc s’hauria iniciat poc després de dos quarts de sis de la tarda i, segons han explicat des dels bombers, l’origen ha estat una eina de tall que ha produït una guspira i ha causat el foc, tenint en compte que la manca de pluja fa que la vegetació estigui disponible. El que està clar és que el sinistre ha generat una forta fumera ben visible tant al mateix carrer com a altres zones properes, com ara la plaça del Poble o Prat de la Creu.

El camió de Bombers situat a la plaça Rebés
El camió de Bombers situat a la plaça Rebés

Una dotació amb quatre efectius de bombers s’han desplaçat al lloc dels fets i en uns 40 minuts s’ha extingit el foc i s’ha remullat la zona. Així doncs, tot hauria quedat en un simple ensurt.

Comentaris

Trending