Ensurt al 360ºeXtrem pel sobreescalfament d’un quadre elèctric

(AMB VÍDEO) La incidència ha generat una forta fumera però la ràpida intervenció dels bombers, que han sofocat les flames inicials, ha evitat que el succés anés a més

Intervenció dels diferents cossos de seguretat i emergències al 360ºeXtrem.
Intervenció dels diferents cossos de seguretat i emergències al 360ºeXtrem. Toni Solanelles

El que inicialment es temia que pogués ser un incendi al 360ºeXtrem, a Santa Coloma, ha acabat en un ensurt. El sobreescalfament d’un quadre elèctric ha provocat una forta fumera -de fet una columna visible des del centre de la parròquia- després d'unes flames inicials que han fet témer per una incidència de major envergadura. Els bombers s’han desplaçat fins al lloc i han pogut controlar la situació. No s’han hagut de lamentar danys personals, ja que en el moment dels fets el local ja estava buit, i a priori tampoc els perjudicis materials serien de rellevància.

La forta fumera que ha provocat el succés després de les flames inicials ha estat el que ha aixecat més alarma. L'alerta s'ha donat poc abans de 3/4 de 10 d'aquesta nit. Ràpidament s’ha avisat al cos d’extinció, que ha mobilitzat dos cotxes, un dels quals de comandament. A la zona també s’hi han acostat efectius del cos de policia i del servei de circulació d’Andorra la Vella, a banda d'un parell de vehicles del servei de seguretat privada del recinte.

WhatsApp Image 2022 08 03 at 11.55.25 PM (1)
La intervenció s'ha centrat al lateral dret del recinte.

De seguida s’ha localitzat l’origen: un quadre elèctric a l’exterior del local, al lateral dret del recinte, que s’ha escalfat de mala manera provocant un incendi que s'ha pogut sofocar ràpidament. El quadre connectava amb una sala interior. Els bombers han pogut evitar que anés a més amb una intervenció feta amb celeritat. Tot i això, durant una bona estona a la zona s’ha pogut olorar una forta pudor de cremat producte del fum. De fet, bona part de la feina que han hagut de fer els agents del cos d'extinció ha estat ventilar la part de les instal·lacions afectades per la fumera.

 

Els rotatius dels serveis de seguretat i emergència que han acudit a la zona i xiulet de l'alarma antiincendis del recinte feien que la intervenció fos reconeixible des de força distància. Els bombers han col·locat una cinta per acordonar el lateral on s'ha centrat la seva actuació. Representants de la propietat també han fet cap fins a l'indret per col·laborar en les tasques que calgués i interessar-se pel succeït.

Comentaris

Trending