Empresonat un resident al Pas de la Casa acusat d’abusar d’una veïna discapacitada

L’home, de 43 anys, ja havia estat investigat fa un any per una presumpta agressió a la filla menor de la seva ara ex-parella, que a darrera hora es va desdir

Els fets han passat la matinada de dijous a divendres al Pas de la Casa
Els fets han passat la matinada de dijous a divendres al Pas de la Casa ARXIU

La Batllia ha decretat a primera hora d’aquesta tarda l’empresonament d’un home de 43 anys veí del Pas de la Casa acusat d’abusar d’una noia resident al mateix edifici. Els fets van passar fa unes dues setmanes i l’afectada, de 22 anys i una minusvàlua notable, va trigar uns dies a explicar a casa la situació que havia viscut. L’ara empresonat ja havia estat investigat fa un any en relació a uns suposats abusos respecte de la filla menor de qui llavors era la seva parella.

Segons fonts judicials, la detenció de l’home, empleat en un supermercat de la localitat fronterera tot i que tenia intenció de plegar, va ser detingut aquest dimarts al matí després d’una investigació policial sota tutela de la fiscalia. La versió de la noia, a la qual l’acusat suposadament hauria fet diversos tocaments, tindria tota la credibilitat. De fet, l’ara processat, no hauria tingut gaire arguments per desmuntar l’acusació que pesava sobre ell. A més, la investigació avortada fa un any ara reprendria la credibilitat que llavors no se li va voler donar.

El cas hauria succeït fa una quinzena de dies a l’edifici on viuen l’ara empresonat i la seva víctima. Presumptament, el primer hauria mig seguit la segona quan va baixar la bossa de les escombraries fins al carrer; el processat hauria magrejat la jove i l’hauria intentat obligar a entrar al seu domicili, però com que la noia s’hi va oposar, l’home va desistir

Sia com vulgui, el cas que l’ha acabat portant a la presó hauria succeït fa una quinzena de dies a l’edifici on viuen l’ara empresonat i la seva víctima. Presumptament, el primer hauria mig seguit la segona quan va baixar la bossa de les escombraries fins al carrer. Home i noia viuen al mateix immoble però en plantes diferents. El processat hauria magrejat la jove i l’hauria intentat obligar a entrar al seu domicili, però com que la noia s’hi va oposar, per evitar crits i soroll, l’home va desistir.

Passats els dies, la jove, amb un retard mental perceptible, s’hauria vist valenta per explicar a casa allò succeït i a partir d’aquí la seva família hauria dut a terme les accions de denúncia corresponent que van posar en marxa la investigació policial, fins a conduir aquest dimarts a la detenció. Després de fer les diligències corresponents, aquest matí l’home ha estat posat a disposició judicial i poc després de les 3 de la tarda ha ingressat al centre penitenciari.

Ara caldrà veure si hi ha marge per ampliar la investigació que es va avortar ara fa més o menys un any i que tenia a veure amb la filla menor -d’uns deu anys- de qui llavors era la seva parella. En aquell moment, la mare de la criatura es va desdir de la denúncia inicial i els especialistes del departament de serveis socials, segons fonts ministerials, no van acabar de donar credibilitat a la nena. Per tot plegat es va arxivar la investigació sense cap efecte. Ara la situació podria canviar.

Comentaris (4)

Trending