Empresonada una dona que es dedicava a robar a gent que sortia de comprar al Mercadona de la Seu

La detinguda va assaltar dilluns dues persones en les immediacions del supermercat, encara que en un cas no va aconseguir el seu objectiu

Una imatge del Mercadona de la Seu.
Una imatge del Mercadona de la Seu. ARXIU

Una dona de 38 anys ha ingressat a la presó de Ponent, a Lleida, després d’assaltar dues altres dones quan sortien de comprar al Mercadona de la Seu d’Urgell. En un cas va arribar a prendre-li la compra. En l’altre, altres persones que van veure els fets van evitar el robatori. Tots dos casos van succeir dilluns i arran del furt violent consumat els mossos d’esquadra van iniciar una recerca que va concloure amb l’arrest de la lladregota.

Tot plegat s’inicia dilluns a la tarda quan es va produir un robatori violent a l'avinguda Valls d’Andorra de la Seu d'Urgell. Quan una senyora es disposava a entrar a casa seva una dona, que es trobava davant el portal simulant que parlava per telèfon, va aprofitar per estirar-li violentament la bossa de mà i marxar del lloc. Quan els mossos van arribar al lloc van assistir la víctima i amb la descripció facilitada van iniciar una recerca pels voltants.

Poc després van localitzar una dona al carrer Llorenç Tomàs i Costa que coincidiria plenament amb la presumpte autora. En aquell moment no duia res sostret a sobre però els agents van revisar la zona i van localitzar la bossa de mà amagada en un contenidor proper. Tot apunta que l'havia amagat tot just després de realitzar el robatori i que es disposava a recuperar-lo. Davant els fets els agents la van detenir com a presumpte autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Poc després els mossos van tenir coneixement que, una hora abans dels fets, s'havia produït una altra estrebada de bossa de mà per la mateixa zona. En aquest cas, però, gràcies a l'ajuda d'uns testimonis l'assaltant va fugir sense aconseguir l’objectiu. Un cop recollida la segona denúncia els mossos van confirmar que es tractaria de la mateixa persona i va quedar detinguda també per aquest segon fet, en aquest cas en grau de temptativa. La detinguda, amb antecedents, va passar aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell i l’autoritat judicial en va decretar l’ingrés a presó.

Comentaris (7)

Trending