Empresonada l’actual parella de l’electricista del Funicamp acusada de l’atroç crim

Els investigadors francesos estan convençuts que la dona, nascuda el 1964, no va actuar en solitari

Militars francesos a la zona on va aparèixer el cadàver esquarterat.
Militars francesos a la zona on va aparèixer el cadàver esquarterat.

Les malaurades sospites de l’entorn andorrà de François Vigouroux s’han acabat complint. I la dona d’aquest electricista, empleat durant molts anys al Funicamp i que el desembre passat es va acabar jubilant com a treballador de Saetde, és, per ara, l’única detinguda per l’atroç assassinat de l’afable responsable durant molt anys del manteniment del giny encampadà. La dona, de 58 anys i detinguda dimecres, ha estat enviada a la presó. Els investigadors, però, cerquen més implicats. La fiscalia de Perpinyà, que condueix la investigació, està convençuda que la dona no va actuar sola.

Vigouroux era un home alt i sobretot molt corpulent. Matar-lo i després trossejar-lo, tal i com va ser trobat l’1 de juny, amb el cos esquarterat i repartit entre dues bosses d’escombraries, no era missió fàcil. Sobre l’electricista ningú no tenia cap retret. Era un home treballador i tranquil. Que va estar molts anys treballant a Andorra. Havia fet força vida a Encamp, on fins i tot estava amb el seu fill. Ara vivia a la població francesa de l’Ille-sur-Têt, als afores de la qual, sota un vial proper a les gorges d’aquell municipi, va ser trobat el cadàver trossejat.

François Vigouroux.

Relacionat

Una detinguda en relació amb l’assassinat a França del l’electricista del Funicamp

Les fonts consultades per l’Altaveu poc després de la identificació del cos -van passar gairebé tres setmanes des de l’aparició del cos fins a la confirmació que es tractava de Vigouroux, que estava formalment desaparegut des del 26 de maig- van descartar que l’home pogués tenir cap relació amb xarxes de contraban i van posar l’accent en la “tenebrositat” de la seva segona dona, actualment empresonada, i de la gelosia que gastava l’ex-marit d’aquesta.

“La segona dona d’en François i el seu entorn eren gent complicada”, han assegurat les fonts, que hi han afegit que al cap d’un temps d’iniciar aquesta relació, a Vigouroux, “bona gent i treballador”, algunes coses “li van començar a anar malament”. En tot cas, l’entorn familiar polític de l’electricista del Funicamp estan ara sota la lupa dels investigadors francesos. I no es pot descartar que hi hagi més detencions.

Etiquetes

Comentaris

Trending