Emprenyada amb el repartidor, li fa malbé la moto, es queda la pizza i s’acaba encarant a la policia

Una dona de 28 anys ha estat detinguda poc després d’aquesta mitjanit passada acusada de tres delictes: contra el patrimoni, contra l’honor i contra la funció pública

Un repartidor en plena tasca.
Un repartidor en plena tasca. arxiu

Es queixava perquè el repartidor anava tard, i al final ni s’ha pogut menjar la pizza ni ha dormit a casa. Ho ha fet a les cel·les del despatx central de la policia. Es tracta d’una resident de 28 anys passada de voltes que poc després d’aquesta passada mitjanit ha estat detinguda després d’enfrontar-se al repartidor que li portava la pizza, de causar-li danys a la moto -més enllà de propinar-li alguna que altra empenta a ell- i s’ha acabat encarant a la patrulla de policia quan el treballador ha demanat suport.

La dona s’hauria anat sulfurant perquè, sembla ser, que el repartidor en qüestió no acabava de trobar el lloc on havia de deixar la comanda. I hauria fet una mica de tard respecte del que preveia la clienta, que no només ha gastat molt males maneres sinó que s’ha enfrontat a repartidor i a policia. Per partida doble i en dos moments diferents encara que propers en el temps i en el lloc. La detenció s’ha produït vers 2/4 d’1 d’aquesta passada matinada i l’arrestada ha passat a disposició judicial, essent condemnada per la via ràpida i alliberada conseqüentment en el transcurs d’aquesta jornada de dilluns.

Suposadament farta que no li arribés la comanda, finalment va baixar al carrer, a buscar el repartidor que no acabava de trobar el domicili on havia de lliurar l’encàrrec. Només veure’l s’hi va abraonar. La dona hauria empès el repartidor (no sense escridassar-lo i deixar-li anar algun insult, algun improperi) i a més a més, hauria també empès la moto, causant desperfectes al vehicle de dues rodes (d’aquí el delicte contra el patrimoni). A més a més, va agafar la pizza i se la va endur sense pagar al·legant que, suposadament, ja l’havia abonat.

Davant aquesta situació, s'ha advertit la presència de la policia. Va cercar la noia de l’incident i, aquesta, lluny de calmar-se i de reconèixer que s’havia passat de voltes, es va passar ara de frenada contra els agents, desobeint les seves ordres, fent cas omís a qualsevol instrucció i també increpant-los i dient-los de tot. Resultat, el delicte contra l’honor i el tercer, contra la Funció Pública. I, evidentment, la detenció i cap al despatx central.

Comentaris (11)

Trending