Les dues ferides en els dos darrers accidents de trànsit al país hauran de passar pel quiròfan

Una dona de 45 anys va ser atropellada ahir a tocar el carrer Bellavista d’Encamp i aquest matí s’ha accidentat una motorista al carrer del Falgueró d’Escaldes

Reconstrucció de l'accident a l'avinguda François Mitterrand.
Reconstrucció de l'accident a l'avinguda François Mitterrand. Gabriel Pérez

Les dues ferides en els dos darrers accidents amb lesionats que hi ha hagut al país les darreres hores hauran de passar pel quiròfan. Totes dues, de 45 i 44 anys respectivament, estan hospitalitzades en espera de ser intervingudes d’una cama la primera de les accidentades i d’un braç la segona.

El primer dels dos accidents esmentats va passar a 2/4 de 5 de la tarda de dijous a l’avinguda François Mitterrand cruïlla amb carrer Bellavista d’Encamp. Una vianant, dona resident de 45 anys, va resultar atropellada per part d’un turisme Suzuki SX matriculat al Principat.

D’altra banda, aquest matí de divendres, a 3/4 de 9 del matí, el carrer del Falgueró d’Escaldes ha estat escenari de l’accident sofert per un ciclomotor. La Kymco DJ matriculada també al Principat ha estat l’únic vehicle implicat. La conductora -una dona resident de 44 anys- ha resulta ferida i haurà de ser intervinguda d’un braç.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending