Dos nous intents d’obtenir el permís de residència i treball amb documents falsos

Els funcionaris del Servei d’Immigració han detectat que l’informe de l’experiència laboral en els seus països d'origen no corresponia amb la realitat

Exterior del Servei d'Immigració.
Exterior del Servei d'Immigració.

La picaresca d’algues persones per aconseguir el permís de residència i treball falsificant l’experiència laboral als seus països d’origen continua i la policia ha detingut aquesta setmana dos homes per aquest motiu. El degoteig de detencions durant aquests darrers mesos ha estat constant intentant enganyar els funcionaris del Servei d’Immigració. D’altra banda, s’han controlat dos homes per conduir beguts.

Dos homes han intentat enganyar el Servei d’Immigració amb la intenció de tenir el permís de sojorn i treball aportant un document fals de la seva experiència laboral. en el seu país d'origen. Els funcionaris ho han detectat i han avisat al cos d’ordre que han procedit a la seva detenció. Estan acusats d’un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Aquesta és una pràctica que s’ha donat en diverses ocasions aquests darrers mesos.

D’altra banda, els agents han detingut dos homes de 60 i 31 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes de 0,98 i 1,47 grams per litre en sang, respectivament.

Comentaris

Trending