Dos motoristes ferits en dos accidents a la xarxa viària

Un resident de 59 anys i un de 44 han patit ferides lleus en dos sinistres que han tingut lloc a la rotonda Josep Escaler i a la carretera de la Comella respectivament

L'ambulància atenent el ferit de l'accident a la carretera de la Comella.
L'ambulància atenent el ferit de l'accident a la carretera de la Comella.

Matí mogut a la xarxa viària. I especialment problemàtic pels motoristes. Fins a tres han patit ferides en tres accidents diferents. A banda del que s’ha produït cap a les deu del matí, s’han registrat dos sinistres més, tots dos a la capital. Un, a la rotonda Josep Escaler. L’altre, a la carretera de la Comella. En tots dos casos, el pitjor parat ha estat la persona que anava sobre un vehicle de dues rodes.

Cal recordar que el primer accident havia tingut lloc a les deu del matí, a la rotonda de Prada Casadet. Hora i mitja més tard, ha tingut lloc el segon sinistre del matí. Ha estat al punt quilomètric 0,25 de la general 1, a la rotonda Josep Escales. S’hi ha vist implicat una motocicleta Yamaha de matrícula del país i dos turismes, tots dos amb placa d’Espanya. El conductor del primer vehicle, un resident de 49 anys, ha resultat ferit.

Ja cap a dos quarts de tres de la tarda, ha tingut lloc el tercer sinistre de la jornada. Ha estat al punt quilomètric 0,040 de la carretera de la Comella. Han topat una furgoneta i una motocicleta, tots dos amb matrícula del Principat. L’ocupant del segon vehicle, un resident de 44 anys, ha patit ferides lleus.

Etiquetes

Comentaris

Trending