Dos joves del Pas de la Casa ferits en un greu accident de moto en territori francès

(AMB VÍDEO) El sinistre ha passat a l’RN-22, a uns cinc quilòmetres de la frontera, i el vehicle de dues rodes ha rodolat precipici avall; una de les víctimes ha estat evacuada amb helicòpter cap a França i l’altre ha estat traslladat a l’hospital de Meritxell

Desplegament dels serveis d'emergència a l'RN-22.
Desplegament dels serveis d'emergència a l'RN-22.

Dos joves del Pas de la Casa que circulaven en una moto per l’RN-22 ha sofert aquest vespre un accident greu que ha obligat a intervenir equips d’emergència i seguretat tant francesos com del Principat, que han actuat, aquests darrers, en servei de suport, després que rebessin nombroses trucades alertant del succés. El sinistre ha passat a cinc quilòmetres, aproximadament, del punt fronterer francoandorrà.

L’accident ha succeït poc abans de 3/4 de 9 del vespre. La motocicleta en què viatjaven els dos joves residents al Pas, per causes que no han transcendit, ha perdut el control i ha rodolat precipici avall. La mobilització dels diversos equips de seguretat i emergència ha provocat retencions a la via. El sinistre hauria estat de conseqüències greus, encara que les diverses fonts consultades no han pogut confirmar l’abast exacte de l’accident.

Els serveis d’emergència francesos han enviat, almenys un helicòpter i una ambulància medicalitzada. Dels dos joves ferits, el que presentava l’estat més greu ha estat evacuat en l’helicòpter, justament, cap a un centre sanitari francès. Mentrestant, el menys greu dels dos accidentats ha estat traslladat inicialment al CAP del Pas de la Casa amb la voluntat d’acabar-lo enviant a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Comentaris (1)

Trending