Dos incidents amb petards a Escaldes obliguen la policia a intervenir

Els agents de circulació comunals han constatat danys físics a un vianant en un primer cas, a l’avinguda Fiter Rossell, i a un integrant del servei li han llançat un element pirotècnic al damunt en un xamfrà de Carlemany

Un home llançant un petard.
Un home llançant un petard. ARXIU

Els agents de circulació d’Escaldes i la policia s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda arran de dos incidents amb els petards com a protagonistes. De fet, els urbans escaldencs s’han trobat enmig del sarau, en un cas a l’avinguda Fiter i Rossell i en el segon, en un xamfrà de Carlemany. En el primer cas un vianant ha estat l’afectat i, en el segon, un integrant del propi servei parroquial escaldenc ha vist com uns joves li llançaven al damunt un dels elements pirotècnics.

En el primer cas, a Fiter i Rossell, dos agents motoritzats han observat com des d’un balcó es llançava un petard que ha anat a espetegar a la cara d’un vianant. Tot i que no li ha causat aparentment ni cremades ni ferides sagnants, la persona afectada ha referit que tenia dificultats d’oïda. Perquè s’aclarís l’afer, els urbans han mobilitzat la policia que s’han fet càrrec de la situació tot localitzant el domicili des del qual s’havia llançat el petard i exigint les explicacions i reclamant les responsabilitats pertinents.

En el segon cas, el que ha afectat un agent sense que se li hagi provocat cap dany, han estat d’entrada els propis integrants del cos els qui han demanat explicacions a un grup de joves que des de fa uns dies, al mateix indret aproximadament de l’avinguda Carlemany, es dediquen a llançar petards. Tot i que s’ha avisat la policia, abans no arribés la patrulla els joves, per efecte de l’actuació dels agents de circulació, ja s’havien dispersat. No obstant, més tard haurien tornat a fer de les seves.

Comentaris (6)

Trending