Dos cotxes que suposadament estaven fent una ‘cursa’ s’accidenten a la rotonda de Prat Salit

El xoc lateral, que hauria implicat de retruc un tercer vehicle, ha passat poc abans de les 11 de la nit i ha causat almenys un parell de ferits que, en principi, no revestirien especial gravetat

Comentaris

Els dos cotxes accidentats amb una patrulla policial.
Els dos cotxes accidentats amb una patrulla policial.

Dos cotxes que aparentment estaven circulant ‘en competència’ per la carretera general CG-1, ja des del terme parroquial de Sant Julià, s’han acabat accidentant a la rotonda de Prat Salit, el nom oficial del punt rodo que popularment es coneix com del Viena. Hi hauria com a mínim un parell de ferits, encara que les lesions presumptes no revestirien especial gravetat.

El sinistre, a falta de confirmació oficial un xoc lateral que hauria implicat un tercer vehicle que en principi no feia part de la ‘cursa’ protagonitzada presumptament pels dos turismes especialment danyats, hauria passat poc abans de les 11 de la nit just després que els dos turismes haguessin superat la rotonda del Viena en direcció al centre de la capital. Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat dues dotacions de la policia, emergències sanitàries i una dotació dels bombers encarregada de netejar la via.

Aparentment, més enllà de les dotacions ‘ordinàries’ de policia també s’havien de traslladar fins al lloc del xoc especialistes en accidents de trànsit. Els agents havien de practicar els controls de tòxics i els d’alcoholèmia. A banda de valorar si realment hi havia hagut conducció temerària, que ara té entitat pròpia com a infracció penal. Per ara no ha transcendit si hi ha hagut cap detingut arran d’aquest accident a Andorra la Vella.

Una estona abans de la topada de la rotonda del Prat Salit hi ha hagut un altre accident, en aquest cas a la carretera dels Cortals d’Encamp. Segons fonts coneixedores del fet s’hi hauria vist involucrada únicament una motocicleta el conductor del qual hauria resultat ferit.

Comentaris (10)

Trending