Discuteix amb el company de pis i l’acaba amenaçant amb dos ganivets de més d’un pam

L’altercat ha passat aquesta matinada en un habitatge d’Encamp i l’amenaçador ha acabat detingut pels delictes contra la integritat, contra la llibertat i contra l’honor

Dos cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia, avui.
Dos cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia, avui. Toni Solanelles

La nit de diumenge a dilluns no s’ha posat gens bé en un pis d’Encamp. Dos homes que compartien domicili han discutit fins a tal punt que un d’ells -un resident de 36 anys- ha acabat emmanillat després que arribés a exhibir un ganivet a l’altre i sense que n’hagi acabat fent ús, sí hagi proferit paraules que indicaven que hi podia haver voluntat d’utilitzar-lo.

L’incident ja venia de mitjanit i, segons testimonis presencials, pels volts de les 2 de la matinada els veïns han hagut d’avisar un primer cop la policia perquè els crits i els sorolls no feien pensar en bons presagis. Una vegada la patrulla al lloc del requeriment, ha semblat que la situació es tranquil·litzava i s’ha donat ‘l’incendi’ per apagat. Però on hi ha hagut foc, sempre queden brases.

I així ha estat com un parell d’hores llargues després, i amb l’altercat una altre com en ascens fulgurant, la policia ha hagut de tornar al domicili en qüestió i llavors l’actuació ja no ha estat amb ànim de posar pau sinó de resoldre el cas per la via més dura, és a dir, detenint qui escaigués. En efecte, l’home que sempre s’havia mostrat més agressiu, ha acabat emmanillat.

I és que segons fonts coneixedores de l’incident, producte de la batussa que essencialment protagonitzava ell -o, com a mínim, que era qui abanderava- hauria arribat a amenaçar de mort al company de pis exhibint un ganivet. De fet, les amenaces s’haurien proferit amb dos gavinets. I no pas petits: de 20 i de 27 centímetres. Per tot plegat ha acabat sent arrestat acusat dels delictes contra la integritat, contra la llibertat i contra l’honor.

El detingut suposadament tenia acollit al seu pis l’altre home, l’amenaçat. I en el rerefons de tot plegat hi hauria elements relacionats amb la convivència els que haurien fet saltar guspires i haurien originat la batussa.

Comentaris (4)

Trending