Una discussió entre dues joves a una discoteca acaba amb una agressió a cop d’ampolla

La policia ha detingut una turista per les lesions que ha provocat la seva acció, ja que la víctima ha hagut de ser atesa d’un tall al llavi

Comentaris

Efectius de policia en un control.
Efectius de policia en un control. policia d'andorra

La policia ha detingut aquesta matinada una jove per agredir a una altra en una discoteca d’Andorra la Vella. En concret, l’hauria colpejat amb una ampolla de cervesa, provocant-li una ferida al llavi. Ara, aquesta dona haurà de respondre per un presumpte delicte contra la integritat física i moral.

Els fets han tingut lloc de matinada a un conegut local nocturn de la capital. Segons alguns testimonis, la disputa entre les dues implicades (agressora i víctima) hauria començat per un afer de gelosia. Sigui com sigui, la situació ha anat agafant un caràcter més violent i ha acabat degenerant en l’agressió.

Així, una d’elles, una turista, ha agafat l’ampolla de cervesa i ha acabat colpejant amb ella la seva interlocutora. El cop ha estat potent i ha provocat una ferida al llavi que, posteriorment, ha requerit atenció sanitària i punts.

Alertada pels responsables del local, una patrulla de policia s’ha personat a la discoteca. Lògicament, ha procedit a la detenció de l’agressora. Aquesta està acusada d’un delicte de lesions i es preveu que en les pròximes hores passi a disposició judicial.

Ha estat el fet més destacat de la matinada. Segons fonts policials, també s’hauria detingut un conductor enxampat en un control rutinari. En la prova d’alcoholèmia ha donat més de 0,8 grams per litre de sangi, per tant, un positiu penal.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending