Una discussió en un bar d’Encamp acaba amb un detingut i un ‘contendent’ amb la cara inflada

Quatre persones haurien participat, almenys inicialment, en un altercat que hi va haver aquest dissabte a mitja tarda en un establiment de la plaça dels Arínsols

Una imatge d'arxiu de la plaça dels Arínsols d'Encamp.
Una imatge d'arxiu de la plaça dels Arínsols d'Encamp. arxiu

Un dormint a les cel·les de la policia i, l’altre, amb una dent menys i la cara amb certa inflor. És el resultat d’una batussa que hi va haver aquest dissabte a mitja tarda -vers les set- en un bar-restaurant de la plaça dels Arínsols d’Encamp, la plaça del comú, vaja. Quatre persones haurien participat, almenys inicialment, en l’altercat.

De les paraules -la discussió va anar pujant de to- es van passar als fets. A les mans, vaja. Com a mínim entre dos dels contendents. El que està clar és que la policia es va haver de presentar sobre lloc i va constatar que un dels clients del local presentava un enrogiment evident a la cara. De fet, segons algunes fonts, li havia saltat almenys una dent.

Les fonts consultades no han pogut ni concretar els motius de la discussió ni tampoc si la lesió a la boca i el rostre que presentava l’agredit va ser producte d’un cop de cap o d’un cop de puny. També és evident que fins al lloc dels fets també va haver d’acudir una ambulància que va traslladar el ferit fins a l’hospital. I en constatar que hi havia lesió, els agents que es van desplaçar fins a la plaça dels Arínsols no van poder fer res més que detenir el suposat agressor, un resident de 43 anys.

Comentaris (3)

Trending