Deu mil euros de fiança per evitar la presó per a l’agressor del pàrquing

El detingut, un turista de 32 anys que va donar diversos cops de puny al rostre d’un home resident, de prop de 65 anys, passarà aquesta nit a la Comella mentre demà es comprovi que s’ha fet correctament la transferència bancària

Una imatge de la Seu de la Justícia.
Una imatge de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

El batlle de guàrdia ha imposat 10.000 euros de fiança per eludir la presó al turista de 32 anys detingut aquest diumenge a darrera hora de la tarda per agredir un home resident en l’aparcament d’un centre comercial de la part alta de l’avinguda Meritxell. L’agressió protagonitzada pel processat va ser brutal, originada per una discrepància sobre una de les places d’estacionament.

Tot i mostrar el seu acord en abonar la garantia imposada, l’implicat haurà de passar aquesta nit a la Comella. Com que la decisió judicial ha arribat molt tard, no serà fins demà que es comprovi si la transferència bancària ordenada s’hauria complimentat degudament. Si es tractés d’un resident o un nacional, no se li hauria imposat cap mesura ‘de retenció’. En tractar-se d’un turista, l’autoritat judicial es vol assegurar de tenir efectivament realitzat el dipòsit.

Una imatge d'una de les plantes del pàrquing on van passar els fets.

Relacionat

Una discussió banal en un aparcament acaba amb una brutal agressió a un home de 65 anys

La detenció es va produir aquest diumenge poc després de les 8 de la tarda després d’una brutal agressió a la planta tercera de l’aparcament. Arran d’una discussió per una diferència sobre una plaça d’estacionament, el jove visitant i un resident de prop de 65 anys van passar de les paraules a les mans. El primer va colpejar el segon, davant de la seva parella i un fill menor, fins a fer-lo caure a terra, on hauria aprofitat per donar-li diversos cops de peu.

Altres usuaris del pàrquing haurien estat testimonis de l’agressió i van alertar la policia. Quan va arribar la patrulla, els agents interventors van observar l’home resident amb diferents contusions a la cara -producte de cops de puny-, i una abundant hemorràgia nasal. La víctima va haver de ser traslladada a l’hospital per a la pertinent avaluació i tractament mentre que l’agressor va ser detingut acusat d’un delicte de lesions causades amb brutalitat.

Comentaris (5)

Trending