Una discussió banal en un aparcament acaba amb una brutal agressió a un home de 65 anys

Els fets han passat aquesta tarda en el pàrquing d’un centre comercial de la part alta de l’avinguda Meritxell i la policia ha detingut el turista que ha colpejat fins i tot estant a terra un altre usuari de l’equipament, un resident al país

Una imatge d'una de les plantes del pàrquing on van passar els fets.
Una imatge d'una de les plantes del pàrquing on van passar els fets. ARXIU

Una discussió en relació amb l’estacionament, en una de les plantes de l’aparcament d’un conegut centre comercial de la part alta de l’avinguda Meritxell, a Andorra la Vella, ha acabat amb una brutal agressió per part d’un dels actors de la discussió a l’altre, un home de 65 anys que ha acabat sagnant per la boca. La policia ha acabat detenint l’agressor.

Els fets han passat pels volts de les 8 de la tarda a la tercera planta del pàrquing en qüestió. El motiu exacte de la discussió no ha transcendit. Però en un moment donat, l’home que ha acabat detingut, un turista que anava acompanyant per una dona -probablement la seva parella- i un menor, ha reaccionat de manera totalment imprevista, fora de lloc i molt irada i ha començat a pegar l’home.

L’agredit ha caigut al terra i encara allà l’agressor ha continuat proferint cops de peu a la víctima. La reacció d’altres usuaris de l’equipament hauria estat crucial perquè l’agressió s’hagi aturat. Amb tot, però, la víctima, resident al país i vinculat durant anys al món de l’allotjament turístic, s’ha aixecat com ha pogut evidenciant el dany sofert i sagnant per la boca. Vista la situació, una vegada que ha arribat la policia, ha procedit a detenir l’home, d’entrada, per un delicte de lesions. L'agredit ha estat traslladat a l'hospital, per ser valorat i tractat.

Comentaris (8)

Trending