Els dos detinguts per conducció temerària arran de l’accident de Prat Salit anaven drogats

La dona que estava al volant del tercer vehicle implicat en el xoc de la denominada ‘rotonda del Viena’ va ser l’única ferida que finalment hi va haver en el sinistre, i ja ha estat donada d’alta

Comentaris

Un dels vehicles que participava en la 'cursa' i el tercer afectat en discòrdia, que són els dos que van picar.
Un dels vehicles que participava en la 'cursa' i el tercer afectat en discòrdia, que són els dos que van picar.

Els conductors dels dos vehicles que aparentment estaven fent una mena de cursa per la carretera general CG-1 i van acabar causant un accident a la rotonda de Prat Salit aquest dijous poc abans de les 11 de la nit han estat detinguts per la policia. Finalment se’ls han atribuït els delictes de conducció temerària alhora que estaven al volant de sengles vehicles sota l’efecte de les drogues. Es tracta de dos joves residents de 20 i 21 anys. A aquest darrer, a més, se l’imputa un delicte de lesions per imprudència.

Només un dels dos vehicles es va veure implicat en l’accident, que va afectar un tercer cotxe que no tenia res a veure amb l’acció de competència que estaven duent a terme els altres dos. Els vehicles dels dos arrestats haurien estat efectuant avançaments i envaint en algun moment el carril contrari segons han declarat testimonis dels fets i la policia ha corroborat amb l’anàlisi de les càmeres de Mobilitat.

Els dos cotxes accidentats amb una patrulla policial.

Relacionat

Dos cotxes que suposadament estaven fent una ‘cursa’ s’accidenten a la rotonda de Prat Salit

La conductora del tercer turisme implicat en aquesta acció és l’única persona que finalment va resultar ferida, encara que aparentment les lesions que presentava no eren de molta rellevància. De fet, després d’atendre-la a Urgències ha estat donada d’alta. L’ensurt, però, sí que va ser considerable i, de fet, els testimonis presencials -l’accident va passar a tocar de dos establiments de restauració, no en va en punt rodó és popularment conegut com el del Viena o del Bon Racó- també van veure un accident ‘fort’.

Els dos conductors detinguts -que han donat positiu al consum de tòxics i a qui se’ls ha atribuït, com s’ha dit, un delicte de conducció temerària i un altre contra la seguretat col·lectiva, pel positiu en tòxics- venien ‘competint’ des de Sant Julià com a mínim. En arribar al punt rodó en qüestió, un dels cotxes va picar contra un altre vehicle que circulava per la via. El segon dels turismes que ‘participava’ de la ‘cursa’ improvisada es va aturar uns metres més endavant i va acudir a veure què havia passat i a auxiliar en allò que calgués. Aquesta tarda han passat a disposició judicial. La nit l’han passat a les cel·les del despatx central de policia.

Comentaris (14)

Trending