Detingut un turista quan volia entrar al país amb 2,35 grams de cocaïna

L’home va ser interceptat pels agents del cos de policia a la frontera del riu Runer i, en l’escorcoll, se li va localitzar la substància estupefaent

Comentaris

Un control policial a la frontera del riu Runer.
Un control policial a la frontera del riu Runer. POLICIA ANDORRA

La policia va detenir el passat divendres un home que intentava travessar la frontera per entrar al país i que duia a sobre una petita quantitat de droga. En concret, cocaïna. A banda, al llarg del camp de setmana el cos d’ordre també ha controlat dues persones a qui es va enxampar conduint havent consumit alcohol per sobre del límit penal permès.

La primera de les detencions va tenir lloc divendres, a dos quarts de dues del migdia. Agents del cos que es trobaven fent tasques de control van aturar un home, no resident, de 51 anys. En l’escorcoll se li va localitzar la droga.

En total, duia a sobre 2,35 grams de cocaïna. Per això, va quedar detingut per un delicte contra la salut públic. En concret, introducció de droga tòxica al país.

Al llarg del cap de setmana, a més, la policia va detenir dues persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Van donar, en el control, 1,95 i 1,34 grams per litre de sang. Per tant, superaven el màxim permès de 0,8. Tots dos afronten càrrecs per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Comentaris (1)

Trending