Detingut un turista francès després de causar un accident a la rotonda del quilòmetre zero

L’home va donar negatiu en el control d’alcoholèmia, però es considera que va cometre una imprudència en no respectar la preferència al punt rodó, fet que va comportar lesions de consideració al motorista a qui va envestir

L'accident va tenir lloc a la rotonda del quilòmetre zero.
L'accident va tenir lloc a la rotonda del quilòmetre zero. Mobilitat

Un turista francès va acabar detingut ahir per la policia després de provocar un accident a la rotonda del quilòmetre zero. L’home s’haurà saltat la preferència a l’hora d’entrar al punt rodó i va acabar impactant contra un motorista, que va resultar ferit. Se’l considera presumpte responsable d’un delicte contra la integritat física i moral.

El sinistre va tenir lloc a dos quarts de quatre a la cruïlla entre el carrer de la Unió i les generals 1 i 2. El cotxe que conduïa el detingut, un Peugeot amb matrícula francesa, va entrar a la rotonda, presumiblement sense tenir en compte que a dins hi girava una motocicleta, amb la qual va acabar topant.

A conseqüència del xoc, el conductor del vehicle de dues rodes va patir ferides de consideració. Va necessitar atenció mèdica i va ser traslladat posteriorment a l’hospital de Meritxell. Pel que fa al xofer del cotxe, va sortir il·lès. Com és pertinent en aquests casos, se li va fer la prova d’alcoholèmia en la qual, però, va donar negatiu.

Tot i això, vistes les lesions patides pel motorista, un resident de 44 anys que va ha quedat ingressat a l’hospital a l’espera de poder ser intervingut d’una fractura de caràcter lleu, es va procedir a la detenció del conductor del turisme. Se’l considera responsable d’un delicte contra la integritat física i moral. En concret, de lesions per imprudència.

Comentaris (8)

Trending