Detingut per gairebé triplicar la taxa d’alcohol permesa

La policia ha detingut cinc persones per positius d’alcoholèmia al volant, de les quals una amb una taxa de 2,23 grams per litre de sang i haver patit un accident amb danys materials

Control d'alcoholèmia.
Control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquest cap de setmana cinc persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Destaca una que gairebé triplicava la taxa d’alcohol permesa amb 2,23 grams per litre de sang i que s’havia vist implicada en un accident. D’altra banda, s’ha detingut un no resident al Pas de la Casa amb un passaport fals.

Les cinc persones detingudes per positius d’alcohol al volant eren residents i d’edats compreses entre els 20 i 61 anys. Segons explica el cos d’ordre en un comunicat, les taxes d’alcoholèmia detectades oscil·len entre els 0,82 i els 2,23 grams per litre de sang. De fet, aquesta darrera gairebé triplicava la taxa permesa i havia patit un accident amb danys materials la matinada de dissabte.

D’altra banda, els agents han detingut el passat divendres a la tarda un no resident de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic quan se’l va controlar amb un passaport fals.

Comentaris

Trending