Detingut per treure una navalla i conduir amb el permís suspès

L’home es va traslladar fins al domicili de la seva exparella, on va amenaçar amb l’arma l’actual parella d’aquesta

Façana del despatx central de la policia.
Façana del despatx central de la policia. Toni Solanelles

Un home va ser detingut el passat dijous, 16 de juny, per diferents delictes, entre ells amenaça amb navalla i conduir amb el permís suspès. L’agressió es va produir arran una baralla al domicili de l’exparella. Fins allà es va traslladar aquest resident de 31 anys, lloc on es va produir una baralla i va acabar esgrimint l’arma cap a l’actual parella de l’ex.

El passat dijous, al volt de les 13:00 h un home resident de 31 anys és detingut per la policia a Sant Julià de Lòria. Els delictes que se li atribueixen són varis. Concretament, contra la llibertat, contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili, contra la seguretat col·lectiva, contra la integritat física i moral, i contra l’Administració de Justícia.

L’home va accedir al domicili de la seva exparella, s’entén que sense el permís d’aquesta. La situació va derivar en una baralla amb l’actual parella d’aquesta, durant la qual, i segons al·lega la víctima, l’agressor esgrimeix una navalla amb la qual presumptament l’amenaça.

A tot això, i sumant infraccions a la detenció, el detingut s’havia traslladat fins a aquest domicili conduint un vehicle. La policia, però, constata que l’home té el permís de conduir suspès per ordenança penal.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending