Detingut per ‘rebentar’ la cara a un conegut que feia de mitjancer en una discussió

El jove arrestat aquesta matinada, que ha plantat cara als policies intervinents, ja havia estat vinculat amb uns furts que hi va haver durant el confinament al Pas de la Casa

Un cotxe de la policia.
Un cotxe de la policia. POLICIA D'ANDORRA

Dos es discutien i el tercer va rebre. Ho diu la dita i aquesta matinada ha estat tal qual a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella. Un jove conegut de la policia per altres històries ha acabat detingut després de ‘rebentar’ la cara d’un amic, com a mínim conegut, que intentava posar pau en una discussió pujada de to però que no havia passat de les paraules.

Al cèntric carrer de la capital era la 1 de la matinada, aproximadament, quan un noi i una noia, probablement exparella tot i que aquest extrem no l’han pogut confirmar les fonts oficials consultades, discutien acaloradament. Al cap d’una estona s’hi hauria presentat un tercer jove amics o almenys coneguts dels dos intervinents en la discussió.

Sense solta ni volta ni massa paraules pel mig, el noi que discutia hauria remès contra el tercer en discòrdia. Oficialment, li hauria clavat dos cops de puny notables a la cara que l’haurien deixat baldat. Altres fonts asseguren que l’agressor també hauria emprat un got de vidre, però aquest detall no menor no ha estat confirmat.

En qualsevol cas, la policia ha estat alertada i una patrulla ha hagut d’intervenir. L’agressor també ha plantat cara als agents i, al final, a banda del delicte contra la integritat física per l’agressió contra el tercer en discòrdia, també se li hauria atribuït un delicte contra la funció pública per la irreverència amb els uniformats.

El detingut ha passat aquest divendres a la tarda a disposició judicial sense que n’hagi transcendit la decisió de la Batllia. Durant l’època de confinament, el mateix jove havia estat relacionat amb uns furts que hi va haver al Pas de la Casa.

Comentaris

Trending