Detingut per positiu en tòxics quan feia papers ‘tranquil·lament’ amb un altre conductor

L’avís d’altres ocupants de la via -CG2 a l’altura d’Encamp- que hi havia un Tesla circulant de forma excessivament accelerada ha portat la policia a mobilitzar-se

Una imatge d'arxiu de la zona de la Bartra.
Una imatge d'arxiu de la zona de la Bartra. ARXIU

Poc es podia pensar, per molta cosa que hagués pres i en fos conscient, que acabaria detingut arran d’un accident de danys materials. En efecte, el conductor d’un Tesla estava fent papers tan ‘tranquil’ amb el conductor del cotxe al qual acabava de causar-li uns petits danys materials. El que no sabia és que altres usuaris de la via ja havien advertit la policia que hi havia un cotxe com l’esmentat conduint de forma massa agosarada per la zona de la Bartra.

Quan la policia s’ha mobilitzat i ha acabat localitzant el Tesla que suposadament anava més de pressa del compte, aquest ja estava aturat en un marge de la carretera CG-2, a l’altura de l’esmentada urbanització, a la sortida sud d’Encamp en direcció a Escaldes, aturat intercanviant la paperassa amb el conductor responsable del cotxe que acabava de rascar anant en paral·lel en un tram de via de doble carril de la circulació en sentit sud.

Anava tant accelerat el Tesla que ja en una rotonda prèvia al lloc on han acabat aturats els dos vehicles, havia hagut de clavar frens fins al punt que n’ha quedat la marca sobre l’asfalt. No ha pogut frenar del tot i ha acabat tocant de resquitllada l’altre vehicle, causant-li danys materials de no excessiva rellevància.

Si ningú hagués advertit la policia o l’intercanvi d’assegurances hagués estat més àgil, potser no hauria passat res. Però la patrulla ha tingut temps d’arribar a lloc. I així les coses, ha fet les proves pertinents als conductors implicats i, ai làs, el pilot del Tesla ha donat positiu en el control de tòxics. En conseqüència, detingut i cap al despatx central de la policia a fer una altra mena de papers.

Comentaris (1)

Trending