Detingut per portar una navalla amb una fulla de 10 centímetres

El jove de 19 anys va deixar caure l'arma blanca als peus dels agents que estaven duent a terme una altra intervenció a la via pública

Façana del despatx central de la policia.
Façana del despatx central de la policia. Toni Solanelles

Un jove no resident que portava una arma blanca -una navalla amb una fulla de 10 centímetres- va ser detingut per les forces de l'ordre, per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva, després que ell mateix tirés a terra, al costat dels agents, la navalla mentre aquests estaven realitzant una altra intervenció en via pública.

La Policia ha detingut un jove, de 19 anys no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, en ser portador d’una arma blanca de la setena categoria, i que per reglament està prohibit.

Segons s’indica des de les forces de l’ordre, en el decurs d’una intervenció a la via pública, es constata la presència d’un grup de persones, alienes a la intervenció policial que s’està duent a terme, en el qual un d’ells du a la mà el que sembla una navalla amb la fulla tancada, deixant-la caure als peus dels agents. En recollir-la del terra, es constata que es tracta d’una navalla d’una fulla de 10 centímetres.

Davant de la situació, els agents acaben detenint el noi per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending