Detingut amb el permís de conduir retirat i negar-se a fer la prova de tòxics

Es tracta d’un dels tres ocupants d’un vehicle en el qual, tal com havia avançat l’Altaveu, també es van detenir dues persones més per dur una navalla tipus papallona superior a set centímetres i 57 grams de marihuana

Un control de policia.
Un control de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia va tenir divendres a les quatre de la matinada tres ocupants d’un turisme, el conductor dels quals per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia i tòxics i per conduir amb el permís retirat. Un dels ocupants va ser detingut per portar 57 grams de marihuana i l’altre per dur una navalla tipus papallona superior a set centímetres.

El conductor del vehicle se l’acusa de dos delictes contra la seguretat col·lectiva per negar-se a fer-se la prova d’alcoholèmia i de tòxics i un delicte contra l’administració de justícia per saltar-se una l’ordenança penal de retirada del permís de conduir.

Tal com va avançar l’Altaveu, un altre dels ocupants del vehicle se’l va detenir per dur una navalla tipus papallona amb una fulla superior a 7 centímetres. L’altre detingut portava 57 grams de marihuana repartits en set bosses petites.

Un control policial nocturn.

Relacionat

Amb la navalla ‘papallona’ i la bossa de ‘maria’ al cotxe

D’altra banda, s’han detingut dos homes i dues dones d’edats compreses entre els 25 i els 46 anys per conduir beguts amb taxes d’alcoholèmia que oscil·len entre els 0,93 i els 1,94 grams per litre en sang. També s’ha detingut un jove de 21 anys per negar-se a fer la prova de tòxics i un altre per conduir amb el permís retirat.

Comentaris

Trending