El detingut per patir ell sol un accident de moto a Sant Julià gairebé triplicava la taxa permesa

L’home, de 66 anys, va ser arrestat a la parròquia després d’haver caigut del vehicle a causa de l’elevada quantitat d’alcohol en sang, que arribava als 2,22

Un cotxe de policia a la Batllia.
Un cotxe de policia a la Batllia.

Aquest dimecres a la tarda un home, de 66 anys, va patir un accident tot sol amb Sant Julià de Lòria a la seva moto. Es va avançar que es trobava en un elevat estat d’embriaguesa, però el detingut gairebé triplicava la taxa permesa. Durant la matinada s’ha arrestat un altre home per conduir sota els efectes de l’alcohol, i un segon per identificar-se amb una identitat falsa i no respectar l’expulsió del país.

El sinistre va tenir lloc poc abans de les set de la tarda. L’home va perdre el control de la moto quan girava des de la carretera de la Rabassa cap al carrer de les Escoles. Ja s’augurava que el seu estat d’embriaguesa era elevat, i que aquesta hauria estat la causa de l’accident, on únicament estava ell implicat. Finalment, s’ha corroborat que la taxa d’alcoholèmia era de 2,22, triplicant la permesa, que és de 0,80.

L'home fent el control d'alcoholèmia.

Relacionat

Detingut després de patir ell sol un accident en moto quan anava begut

Així mateix, no ha estat l’únic home detingut les darreres hores per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa. En aquesta ocasió, ha estat arran d’un control quan un home de 33 anys ha estat arrestat per conduir amb una taxa d’alcohol en sang d’1,02.

Finalment, i també aquesta matinada, la policia ha detingut un home, de 31 anys i que no era resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic i contra l’administració de justícia. L’home es va identificar amb una identitat falsa i no va respectar una pena substituïda per una expulsió del país per un període de cinc anys.

Comentaris

Trending