Detingut un jove amb un gram de cocaïna i també per insultar la policia

Els agents van intervenir després que l’arrestat participés en una forta discussió al carrer i des del primer moment va aixecar sospites per la seva actitud hostil cap al cos d’ordre

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquesta matinada un jove a qui va enxampar en possessió de cocaïna mentre es trobava a un local d’oci d’Andorra la Vella. La intervenció va venir motivada després que l’home, de 27 anys, participés en una intensa discussió amb altres persones, que va fer que es requerís la presència del cos d’ordre. A banda, durant l’arrest, també va insultar els agents. Per tant, haurà d’afrontar càrrecs pels presumptes delictes contra la salut pública i contra la funció pública.

Els fets han tingut lloc de matinada al centre d’Andorra la Vella. Més concretament a la zona del carrer de la Llacuna. La policia s’hi va acostar després de rebre l’avís que hi havia una discussió intensa, o gairebé baralla segons quin testimoni ho explicava, entre algunes persones. En arribar, un dels grups ja havia marxat, però quedava l’altre, entre els quals, la persona que ha acabat finalment detinguda.

Quan els agents han començat a identificar gent i a intentar esbrinar què havia passat, aquest home s’ha mostrat hostil cap a ells, fins i tot amb faltes de respecte. A l’hora d’escorcollar-lo, és quan se li ha detectat la droga. En total, un gram de cocaïna.

Lògicament, s’ha procedit a la seva detenció. Inicialment, per un delicte contra la salut pública. En el moment de l’arrest, però, l’home, resident al país, ha insultat i injuriat els agents. Per això, també se li acabarà imputant un delicte contra la funció pública.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending