Detingut per encarar-se a la policia després de ser expulsat d’un local d’oci nocturn al Pas

L’home, que havia estat molestant la resta de clients de l’establiment, va ser convidat a marxar per la seguretat i, ja al carrer, es va enfrontar als agents que intentaven posar pau

Comentaris

Un agent de policia.
Un agent de policia. Altaveu

La nit de festa se li va escapar, i molt, de les mans. Tant que va acabar al despatx de policia. Agents del cos d’ordre el van detenir després que provoqués seriosos problemes a un local d’oci nocturn, d’on el van fer fora per empipar la resta de clients. Quant se’l va voler controlar, l’home, un turista de 27 anys, s’hi va enfrontar. Se l’acusa d’injúries, resistència i amenaces greus.

Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts, poc abans de tres quarts de tres. L’home estava a un local d’oci, però, visiblement afectat per l’alcohol, estava provocant seriosos problemes als altres usuaris de l’establiment.

Vista la situació, un dels responsables de seguretat va decidir actuar. El va agafar i el va voler expulsar al carrer. Ja a l’exterior, tots dos s’estaven discutint, fet que va provocar l’alerta a la patrulla de policia que estava a la zona.

Els agents s’hi van atansar. L’objectiu inicial era controlar les dues parts. Llavors, però, el client expulsat va reaccionar de forma desproporcionada, fet que va acabar provocant la seva detenció. Se l’acusa dels delictes d’injúries i resistència a la policia i també per amenaces.

Comentaris

Trending