Detingut per conduir drogat i tenir 0,7 grams de cocaïna

La Policia també ha detingut una dona amb una taxa d’alcoholèmia d'1,08 grams per litre en sang i continua el degoteig d’intents de falsificació del certificat d’experiència laboral

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia.
Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La Policia ha detingut aquesta matinada un no resident de 24 anys per conduir sota els efectes de les drogues i per estar en possessió de substàncies estupefaents. Els agents també han detingut una dona per superar la taxa d’alcoholèmia permesa.

Els agents han controlat el no resident i ha acabat detingut després de donar positiu en la prova de tòxics al volant. A més, durant el control s’ha comprovat que el no resident duia 0,7 grams de cocaïna. Aquesta no ha estat l’única detenció aquesta passada matinada per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues perquè s’ha enxampat una dona amb una taxa d’alcoholèmia d’1,08 grams per litre en sang.

D’altra banda, continuen els intents d’enganyar a l’administració falsificant el certificat d’experiència laboral per aconseguir el permís de residència i treball. En aquest cas, s’ha detingut un no resident 38 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

Des del cos d’ordre s’ha recordat durant la setmana que a més de la detenció, d’una possible expulsió i de no poder optar al lloc de feina, passen a tenir antecedents penals, fet que els impedirà demanar de nou el permís mentre els hi constin.

Etiquetes

Comentaris

Trending