Detingut per agredir el responsable d'un restaurant i injuriar un agent de policia

Els fets han passat aquest diumenge a Andorra la Vella i l'home està acusat de presumptes delictes contra l’honor i contra la funció pública

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquest diumenge un home de 42 anys, com a presumpte autor dels delictes contra l’honor i contra la funció pública. Els agents van intervenir ja que dos homes en un fort estat embriac estaven causant aldarulls en un establiment de restauració d'Andorra la Vella. Vist el seu estat els hi havia estat denegada l’entrada a l’establiment. 

Els dos homes van tenir una actitud agressiva i desafiadora amb el responsable de l’establiment i, un d’ells l’agafa per la camisa i el sacseja fins que li estripa la peça de roba. Quan arriben els components policials, aquesta mateixa persona continua amb actitud desafiadora, el qual en aquell moment es troba fumant una cigarreta i llença en diferents moments el fum de la mateixa a la cara d’un funcionari policial.

A més, no guarda la distància de seguretat adequada, se li fa la reflexió en diferents ocasions del que li pot comportar aquesta manera de fer, però lluny de deposar, dona dues fortes manotades en un dels braços d’un agent policial, a més d'injuriar-lo.

Comentaris (1)

Trending