Detingut per agredir un home en una discoteca de la capital i ferir a la mà un policia

Els empleats de la seguretat privada del local van expulsar els dos implicats i un d’ells va acabar amb una fractura nasal

Un cotxe de policia a la Batllia.
Un cotxe de policia a la Batllia.

La Policia ha detingut aquesta passada matinada un resident de 26 anys per haver agredit a un altre home a l’interior d’una discoteca i posteriorment actuar de manera desproporcionada envers els agents. Està acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública.

El cos d’ordre ha hagut d’actuar cap a les cinc de la passada matinada després que un home de 26 anys n’hagi agredit un altre a l’interior d’un local d’oci nocturn de la capital. Segons fonts properes, els fets haurien tingut lloc al voltant de les tres i la seguretat privada de la discoteca va fer fora als dos implicats en la baralla.

Quan arriben els agents, un dels participants en la discussió presentava un cop a la cara i li sagnava el nas. Quan va anar a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell li van detectar una fractura nasal. Instants després és quan la Policia deté l’agressor i aquest manté una actitud desproporcionada envers els funcionaris de policia i en va ferir un a la mà. El detingut està acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública.

Comentaris

Trending