Detinguda una turista a la frontera amb 7,5 grams de marihuana i 0,6 d’MDMA

Al llarg de la setmana la Policia també ha arrestat fins a sis persones per conduir amb el permís retirat o sota els efectes del alcohol o les drogues

Agents de policia fent un control.
Agents de policia fent un control. POLICIA D'ANDORRA

La Policia ha realitzat diverses detencions al llarg d’aquesta setmana relacionades amb les drogues i l’alcohol, ja sigui per possessió o per conducció sota els seus efectes. Concretament, una turista va ser arrestada amb 7,5 grams de marihuana. Així mateix, es va interceptar fins a sis persones al volant sense carnet de conduir o positius en alcohol i tòxics.

En un control a la frontera del riu Runer, la Policia va arrestar a inicis d’aquesta setmana una dona de 26 anys i no resident per possessió de 0,6 grams d’MDMA. A més, se li van interceptar 7,5 grams de marihuana.

Durant la setmana també s’ha detingut un home, de 44 anys, per conduir amb el permís retirat. S’hi sumen quatre persones més d’entre 23 i 47 anys, per transitar sota els efectes de l’alcohol amb taxes superiors a 0,80, i un altre home de 25 anys per positiu en tòxics al volant.

Els darrers dies, per últim, també s’ha detingut dues dones, de 39 i 40 anys, com a presumptes autores de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic. Totes dues haurien presentat documents d’activitat laboral amb dades alterades amb l’objectiu d’obtenir el permís de residència i treball.

Comentaris

Trending