Detinguda una parella per intentar entrar amb 0,5 grams de cocaïna al país

La policia ha controlat aquesta setmana fins a vuit persones enxampades conduint amb taxes elevades d’alcohol o, fins i tot en el cas d’un jove de 20 anys, havent consumit droga

Comentaris

Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer.
Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer. B. N.

La policia ha detingut aquest dijous a la tarda dues persones que intentaven entrar al país amb petites dosis de cocaïna. En concret, amb mig gram d’aquesta substància estupefaent. Paral·lelament, des del cos d’ordre també s’ha fet balanç de les infraccions vinculades a la conducció sota els efectes de l’alcohol. Entre dilluns i aquest divendres, han estat vuit les persones controlades i que, finalment, s’ha constatat que estaven cometent un delicte.

Així, i segons s’ha informat en un comunicat, aquest dijous, a les quatre de la tarda, agents del cos que estaven fent tasques de control a la frontera del riu Runer van interceptar un vehicle amb dos turistes, un home de 36 anys i una dona de 26. En procedir a un escorcoll, es va localitzar una petita quantitat de droga. En concret, mig gram de cocaïna. Per això, tots dos van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

També amb droga conduïa un jove detingut aquesta setmana. El noi, de 20 anys, va ser controlat al volant i va donar positiu en la prova de tòxics. Set persones més han estat detingudes entre dilluns i divendres, ja que van donar positiu en el test d’alcoholèmia que se’ls va practicar quan van ser aturats. Positiu penal, és clar. Per sobre dels 0,8 grams per litre de sang.

Es tracta, segons ha indicat la policia, de persones entre 19 i 49 anys. Les taxes que van donar oscil·len entre els 0,9 i els 1,63 grams per litre de sang. Tots ells hauran d’afrontar càrrecs per conduir beguts.

Comentaris (1)

Trending