Detinguda una jove per donar un cop de cap al bell mig de la cara al seu germà

L’incident va passar aquest divendres a la nit i l’arrestada feia tot just un mes que ja havia protagonitzat un incident al despatx policial

El despatx central de la policia.
El despatx central de la policia. Toni Solanelles

La policia ha hagut de detenir aquesta nit passada una jove de 19 anys que tot just fa un mes que ja va haver d’arrestar. Si en aquella ocasió va ser un altercat al despatx central de la policia, en aquesta ocasió la detenció es va deure a una batussa en l’àmbit domèstic.

En concret, segons que han indicat fonts coneixedores dels fets, sobre les 10 de la nit d’aquest divendres s’hauria hagut de mobilitzar la policia davant una batussa que hi havia en un domicili d’Andorra la Vella. Quan els agents hi van acudir, es van trobar el germà de la jove, de 25 anys, amb un fort cop al tabic nasal.

En el marc d’una discussió familiar, amb la mare de tots dos joves presents, la noia, hauria donat un cop de cap al bell mig del rostre del seu germà. En principi, ni l’agredit ni la seva mare no tenien intenció de presentar denúncia contra la jove, que no obstant això ha estat detinguda i ha passat la nit al despatx central de la policia. Aquest matí hauria passat a disposició judicial.

Una imatge del despatx central de la policia.

Relacionat

Se’n va de matinada al despatx central a insultar la policia i acaba detinguda

Es dóna el cas, s’ha dit, que la mateixa jove ja va protagonitzar la matinada del 21 de gener un altercat a l’edifici de l’Obac, on va acudir i va començar a picar contra la porta tot insultant el cos i els seus integrants. Quan els agents van requerir-la a què es posés la mascareta abans de demanar-li explicacions pel seu comportament tampoc va obeir. Va acabar detinguda, i durant l’escorcoll que se li va fer se li va trobar una petita quantitat de marihuana.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending