Se’n va de matinada al despatx central a insultar la policia i acaba detinguda

Picava amb tota la força que podia contra la vidriera i quan els agents la van requerir a deposar la seva actitud i col·locar-se degudament la mascareta va fer cas omís de les indicacions

Comentaris

Una imatge del despatx central de la policia.
Una imatge del despatx central de la policia. Toni Solanelles

Va agafar i es va presentar al despatx central de la policia. Picant sense parar contra les ports d’accés. I igual com picava, insultava el cos sense parar també. La dona, una resident de 18 anys, acabaria detinguda acusada d’un delicte contra l’honor i la funció pública. A més se li va trobar una molt petita, molt petita, quantitat de marihuana.

Els fets van passar la matinada de divendres passat segons que ha comunicat aquest dilluns el cos de policia. Eren prop de les 3 de la matinada quan es va formalitzar la detenció perquè, a banda de picar i insultar, quan els agents li van demanar que deposés la seva actitud i, a més, li van exigir que es posés la mascareta obligatòria, l’arrestada va fer cas omís a les indicacions.

Uns dies abans, concretament poc després de la mitjanit de dilluns a dimarts, a Encamp, un home resident de 28 anys, com a presumpte autor d’uns delictes contra la funció pública i l’honor. Es va requerir la policia perquè el veí d’un immoble tindria el volum de música molt elevat, i en aquesta acció infringeix la llei de seguretat pública. En ser qüestionat pels fets, l’interessat reacciona de manera desproporcionada, i empra una greu resistència i injuriant els agents.

Etiquetes

Comentaris

Trending