Detinguda per identificar-se amb una altra identitat

El Servei de Policia li portava una notificació perquè es presentés a immigració i van corroborar que en dues ocasions havia donat dos noms diferents a les forces de l'ordre

Façana del despatx central de la policia.
Façana del despatx central de la policia. Toni Solanelles

El Servei d'Immigració va citar una resident a les dependències, però els agents que van portar-li la notifciació van corroborar que, en dues ocasions especials, s'havia identificat amb una altra identitat. Per aquest motiu, la noia queda detinguda per un pressumpte delicte contra el tràfic jurídic, concretament, falsa identitat.

Les forces de l’ordre han detingut a una resident de 31 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el tràfic jurídic. La policia es va fer un local de restauració de la Massana per citar a una de les seves empleades al servei d’immigració.

En la verificació de la identitat, els agents desplaçats constaten que no correspon amb la qual es va identificar verbalment en dues ocasions, amb anterioritat, davant del servei de policia. Davant dels fets, es deté la noia per un presumpte delicte d'identitat falsa.

Etiquetes

Comentaris

Trending