Detinguda a Canillo per encastar-se a la terrassa d’un bar amb el cotxe

Aquest dilluns a la nit es va produir un altre accident a Andorra la Vella entre un vehicle i una moto, on la conductora va resultar ferida

Accident entre una moto i un vehicle a Andorra la Vella
Accident entre una moto i un vehicle a Andorra la Vella

Una noia ha estat detinguda a Canillo aquest matí. El motiu ha estat que s’ha emportat, literalment, per endavant la terrassa d’un bar amb el cotxe. La conductora, de la qual no ha transcendit edat ni nacionalitat, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia que ha efectuat la policia, que ha acudit ràpidament en rebre l’avís de l’accident.

La fi de festa a Canillo ha estat una terrassa envestida per una noia que conduïa un vehicle en un grau elevat d’alcoholèmia. Així ho han constatat els agents que s’han traslladat aquest matí fins a la zona dels fets i han comprovat que l’espai d’un dels bars de la parròquia havia estat fet malbé. Posteriorment al control, han procedit a detenir-la per un accident amb danys materials.

Unes hores abans, a la rotonda dels Marginets, a Andorra la Vella, es va produir un accident entre un cotxe, un Ford Puma, i una moto, una Honda CB125, ambdós amb matrícula andorrana. La motorista, una resident de 20 anys, va resultar ferida.

Comentaris (2)

Trending