Detenen un home per pegar la dona i la filla d’aquesta després d’un sopar carregat d’alcohol

L’arrestat ha passat a disposició judicial aquest matí després que fos apressat ahir arran de l’activació del codi lila per part de l’hospital

El 181 és el número de telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere.
El 181 és el número de telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere. POLICIA D'ANDORRA

Un home resident d’una quarantena d’anys respon aquest migdia davant la Batllia de guàrdia per l’agressió que hauria proferit a la seva parella i a la filla d’aquesta durant una batussa que hauria tingut lloc divendres a la nit al tomb d’un sopar que va estar regat amb excessiu alcohol. Almenys, pels efectes que suposadament haurien tingut en el detingut. L’arrest es va produir ahir després que l’hospital activés el codi lila arran de la visita que hi va fer la víctima.

Tot i que la detenció no es va practicar fins aquest dissabte a primera hora de la tarda, els fets objecte d’enjudiciament, segons les fonts judicials consultades, haurien ocorregut durant la nit de divendres. L’home hauria begut més del compte i això hauria originat una forta discussió entre la parella al domicili conjugal, on també hi havia una adolescent filla de la dona d’una relació anterior. En un moment donat, els dos adults van passar de les paraules als fets.

De fet, l’home hauria sacsejat i bufetejat la seva parella de prop d’una cinquantena d’anys. La menor es va posar pel mig per intentar aturar la batussa i també hauria rebut algun cop i alguna empenta. Tot plegat hauria comportat algunes petites lesions i marques, sobretot als braços de la dona, que es va intentar defensar tot fent alguna mínima ferida a l’home, especialment alguna rascada.

En qualsevol cas, i segons les fonts consultades, la dona hauria acudit durant el matí de dissabte a l’hospital i allí, seguint el protocol establert, es va activar el protocol per a casos de violència de gènere i domèstica, que inclou des de la intervenció d’especialistes del ministeri d’Afers Socials fins a la mobilització de la policia. Els agents van acudir al domicili on hi havia hagut la batussa i es va arrestar l’home com a causant de l’agressió. Aquest matí ha estat posat a disposició judicial.

Comentaris (3)

Trending