Detenen un home per escanyar la seva parella en presència del fill menor

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge en un domicili de Sant Julià de Lòria i el detingut ha estat condemnat a sis mesos condicionals en un judici ràpid

Un cotxe de la policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un cotxe de la policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia va detenir la matinada del dissabte al diumenge un home de 49 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Els agents del cos d'ordre van ser requerits en un domicili de Sant Julià de Lòria, per una agressió conjugal, on el detingut segons manifestacions de la víctima l’hauria escanyat fins tallar-li la respiració, fets que hauria presenciat el fill menor de la parella.

L'home ha estat condemnat a sis mesos condicionals en un judici ràpid. En cas de reincidència, entrarà sis mesos a la presó més la condemna de la nova causa eventual que fes. Ha quedat en llibertat.

El dissabte, a Escaldes-Engordany, va ser detingut un home resident de 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic.Els agents van ser requerits per una presumpta agressió per part del detingut al seu pare. La patrulla interventora constata que la víctima presenta un blau a la part esquerra del nas, una petita rascada a la part dreta del coll i una vermellor general a tota la zona del coll, possiblement compatible amb una clau de coll de la que diu haver-li fet el seu fill.

Durant la setmana passada (8 al 14 de març)  van ser detingudes 18 persones. Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (7), contra la seguretat del trànsit (5) i altres delictes (6).

Etiquetes

Comentaris

Trending