Detenen un home després d’arremetre a cops de puny contra la parella enmig de la via pública

Els fets han succeït aquesta tarda a prop d’una estació de servei de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma i el jove ha estat arrestat un bon tros més enllà, en direcció al centre de la capital, i després de resistir-se als agents

Tant la batussa, primer, com la detenció, després, han tingut lloc a l'avinguda d'Enclar, però en dos punts diferents.
Tant la batussa, primer, com la detenció, després, han tingut lloc a l'avinguda d'Enclar, però en dos punts diferents. ARXIU

La policia ha detingut aquesta tarda no sense algunes dificultats un jove resident que marxava de l’indret on havia colpejat sense gaire miraments la seva parella després de discutir-se i insultar-se mútuament. Els fets han tingut lloc passades les 6 de la tarda enmig de la via pública, a prop d’una de les estacions de servei que hi ha a l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma, a Andorra la Vella.

Segons algunes fonts, i per causes desconegudes, a la zona propera a la gasolinera en qüestió, una parella resident ha començat a discutir. Les paraules han anat pujant de to i els insults han passat a ser els mots que s’intercanvien un i altra. I dels insults, als cops. L’home s’hauria girat a cops de puny contra la noia i al cap de poca estona, ja amb la policia mobilitzada, el jove hauria marxat del lloc.

Una estona després, al tomb de les 7 de la tarda, l’home ha estat localitzat, encara a l’avinguda d’Enclar, però uns quants metres, potser mig quilòmetre, més enllà, en direcció al centre de la capital. Un parell de patrulles policials s’han hagut de quadrar perquè l’home deposés la seva actitud aparentment agressiva. Els agents han hagut d’emprar certa força per poder reduir i detenir el jove.

Comentaris (1)

Trending